Ένα διαφορετικό design studio ανοίγει τις πύλες του στη Λεμεσό

Obliq_Interior-1.width-1024

Αν θέλεις να βιώσεις μία μοναδική εμπειρία υψηλής αισθητικής εσωτερικής διακόσμησης και να γνωρίσεις τα πιο cool brands interior στον κόσμο, τότε σημείωσε την ημερομηνία 11 και 12 Δεκεμβρίου, όταν η OBLIQ θα ανοίξει τις πύλες της στο ολοκαίνουριο design studio, στην καρδιά του ιστορικού κέντρου της Λεμεσού.

Η ομάδα της OBLIQ συστήνεται και μας ξεναγεί στον δημιουργικό της κόσμο. «Δεν μπορεί κάποιος να περιγράψει την OBLIQ σε λίγες λέξεις. Σκοπός μας είναι το concept αυτό να εξελίσσεται συνεχώς, όπως όλοι μας. Οπότε μην αναμένετε κάτι κοινότυπο, θα σας εκπλήξουμε», υπόσχεται η Έλις Μισιρλή, design director της OBLIQ.

elis_photo

Έλις Μισιρλή - Design Director

Είτε πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο design, είτε απλά για ένα κομμάτι από την γκάμα επίπλων της ή ακόμη για την επιλογή έργων τέχνης, η OBLIQ οραματίζεται την κάθε λεπτομέρεια, με στόχο να επιτευχθεί μια πολύπλευρη προσέγγιση που να εναρμονίζεται με το προσωπικό όραμα του κάθε πελάτη.

event_single_03_photo

Obliq_Interior-4.width-1024


Ivano Redaelli, Brabbu, Jonathan Adler, Cattelan Italia, Dedon είναι μόνο μερικά από τα κορυφαία brands που θα συναντήσεις στην γκαλερί της OBLIQ, ενώ ακόμη σημαντικοί εικαστικοί καλλιτέχνες θα εκθέτουν τα έργα τέχνης τους στο χώρο του studio.

Obliq_Interior-1.width-1024

Η αρχή θα γίνει στις 11 Δεκεμβρίου με το εξαίρετο Κύπριο ζωγράφο Σάββα Γεωργιάδη να παρουσιάζει ατομική έκθεση με τίτλο Ut Pictura Poesis, που θα φιλοξενηθεί στους χώρους της OBLIQ.

Το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της OBLIQ, βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κιτίου Κυπριανού και Αθηνών στο κέντρο της Λεμεσού. Τηλέφωνο επικοινωνίας 25 584505. Μπορείς να πάρεις μια πρώτη γεύση από την σχεδιαστική φιλοσοφία της OBLIQ στο www.obliqinteriors.com

Obliq_Team_aQc6NEv.width-1024

Διαβάστε το άρθρο εδώ