Ανοίγει η νέα Street Art έκθεση στο studio της OBLIQ

40 checkin articlecover_27

Ο πιο αναγνωρισμένος street artist και τοιχογράφος της Κύπρου, εκθέτει τα έργα του στο studio της OBLIQ.

Τα πιο εντυπωσιακά Street Art έργα της Κύπρου φέρουν την υπογραφή του. Στις τοιχογραφίες και τους πίνακες του μπορεί κανείς να βιώσει την ερμηνεία των σύγχρονων ανθρώπων, που αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία και την πολυπολιτισμική φύση του σημερινού κόσμου, το μείγμα των πολιτισμών και των ανθρώπων που τον εκπροσωπούν.

Ο λόγος για τον πιο αναγνωρισμένο street artist και τοιχογράφο της Κύπρου, Paparazzi.

1 checkin article


Αν θέλεις να γνωρίσεις από κοντά την νέα του έκθεση με τίτλο ICONS, το εντυπωσιακό νεοκλασικό κτίριο της OBLIQ στην καρδιά της παλιάς πόλης της Λεμεσού είναι το σωστό σημείο συνάντησης. Η έκθεση ανοίγει την Παρασκευή 4 Ιουνίου με μια ολοήμερη εκδήλωση, ενώ τα έργα θα φιλοξενούνται στο χώρο μέχρι τα τέλη Αυγούστου. 

Η έκθεση του καλλιτέχνη δίνει την ευκαιρία στον επισκέπτη να πάρει αποκλειστικά μία πρώτη γεύση από την τελευταία συλλογή επίπλων και είδη διακόσμησης της OBLIQ.

2 checkin article


Ο Paparazzi σχεδιάζει πορτραίτα φωτεινών ανθρώπων που γνώρισε στη ζωή του ή ιστορικών προσώπων που άφησαν το αποτύπωμά τους. Για πολλά χρόνια η τέχνη του graffiti θεωρούνταν περιθωριοποιημένη ή πράξη βανδαλισμού. Από το 2002, ο Paparazzi επηρέασε μία νέα γενιά καλλιτεχνών, προσκαλώντας το νεαρότερο, φιλόδοξο κοινό να εξερευνήσει τη νέα εποχή της τέχνης.

Το στούντιο της OBLIQ βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κιτίου Κυπριανού και Αθηνών στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού που αποτελεί τον καμβά πολλών street artists από όλο τον κόσμο.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 25 584505.

3 checkin article

Διαβάστε το άρθρο εδώ